over

maison Osé

Unieke en hand gebreide keypiece sweaters en cardigans.  Gemaakt van eco-friendly geproduceerde mohair.

Hand gebreide vesten, truien en gilets

 

Maison Osé is een uniek knitwearlabel gevestigd in Rotterdam. Ons merk combineert op harmonieuze wijze eco-friendly geproduceerde mohair en handgebreide mode.

Het resultaat? Verbluffende en unieke handgebreide truien, gilets en vesten waar je langdurig van zult genieten. Deze met zorg vervaardigde fashion keypieces voegen een vleugje stijl toe aan jouw garderobe en bieden eindeloze combinatiemogelijkheden. Ontdek de tijdloze schoonheid van Maison Osé knitwear en creëer een persoonlijke stijlstatement.

Oog voor detail en maatwerk

 

Neem een kijkje in de shop van Maison Osé voor een uniek en hand gebreid vest of trui. Hier staan voorbeelden van keypiece items. Unieke en handgemaakte vesten en truien voor dames. Alle knitwear is gemaakt van mohair, zijde, wol en alpaca. 

 

Custom cardigan of sweater

Ben je op zoek naar een custom gemaakt vest of trui? Of ben je op zoek naar een gebreid vest of trui op maat en wil je inspiratie voor je eigen vest op maat? Neem dan een kijkje in de shop. Laat me weten hoe ik je verder kan helpen met advies over materiaal, kleur en model.  

Over mij

Alle gebreide mohair vesten en truien zijn ontworpen en met de hand gemaakt door mij. Mijn naam is Karin en ik maak je vest of sweater graag voor je op maat en in je eigen stijl. 

Stuur me gerust een mail of berichtje op Instagram als je meer wilt weten over de mogelijkheden. 

Veel liefs,
Karin – Oprichtster